Dabas hjälper er möta Systembolagets nya krav

Taggar: ,

Allt fler aktörer kräver artikelinformation i standardiserat elektroniskt format, däribland Systembolaget. Dabas artikeldatabas underlättar för leverantörer att leverera sina varor med korrekt artikelinformation.

Såväl Systembolaget som grossister inom foodservice, hotellens inköpsportaler och upphandlingsprogram kräver i allt större utsträckning digital artikelinformation. Dabas artikeldatabas har hjälpt livsmedelsbranschen med artikelinformation i över 20 år. Vi erbjuder marknadens mest prisvärda system för att hantera och publicera artikelinformation på ett enda ställe. Dabas är den enda kompletta lösningen för artikelinformation, som både stöder alla flöden och tjänster via Validoo och samtidigt övriga flöden och behov på marknaden.
Webbgränssnittet är användarvänligt och innehåller funktioner för att hantera artiklar, produktbilder, produktblad, kvalitetssäkra och skicka varucertifikat till foodservice, dagligvaruhandel, apotek och Systembolaget. Det är både kostnadseffektivt och tidsbesparande.
Har du frågor, funderingar eller vill veta mer är du varmt välkommen att kontakta oss!