Newsroom adderar digital marknadsföring till Dabas som tjänst

Taggar: ,

De flesta företag lägger stora resurser på att utveckla produkter, recept och kampanjer, men den stora utmaningen ligger sedan ofta i att nå ut till kunderna! Hur kommunicerar man företags- och produktnyheter på ett strukturerat och kostnadseffektivt sätt? Med tanke på kostnadsbilden för traditionell reklam och annonsering, så blir det allt vanligare att många fokuserar på pressreleaser, flöden och material i sociala medier, som Instagram, Youtube, Mynewsdesk, etc, men når man då rätt målgrupp? Vår tro är att många av era kunder saknar både tid och möjlighet att slumpmässigt söka runt på sociala medier och hemsidor, vilket gav oss idéen att skapa Dabas Newsroom som en strukturerad och naturlig kanal för leverantörer och köpare att mötas.

Stor del av branschen använder ju Dabas och Dabasinformationen som ett dagligt verktyg, så genom att också samla branschens nyhetsflöden på ett ställe kan vi hjälpa till att säkerställa att er information når rätt personer i matsverige.

Med Dabas Newsroom får ni som leverantör

  • Exponering på Dabas startsida med era nyheter, pressreleaser och kampanjer
  • Användare ges möjlighet att följa ert företag och skapa egna branschbevakningar kring olika sortiment
  • Ni blir en del av den marknadsrapport som skickas ut varje vecka till de användare som prenumererar på branschnyheter och produktlanseringar
  • Era nyheter och flöden speglas upp i alla de system som i sin tur kopplar på flödet av branschnyheter till sina sidor
  • Ni får en egen levande företagssida i Dabas, som kräver minimalt med underhåll.

Prova utan kostnad hela 2018

Vill ni bli en del av den digitala marknadsföringstjänst som vi nu håller på att bygga upp kommer kostnaden fr o m 2019 att ligga på någonstans mellan 300-1000 kr/mån beroende på antalet artiklar och kommer enkelt kunna administreras av er själva genom att klicka i eller ut huruvida ni vill vara aktiva. Under uppbyggnadsfasen, dvs 2018, kommer tjänsten vara helt kostnadsfri för alla och även därefter kommer den egna företagssidan finnas kostnadsfri, så oaktat era framtida behov av digital marknadsföring, så finns det all anledning att säkerställa att ert Newsroom är uppdaterat!

Vi ser med tillförsikt fram emot att med Dabas Newsroom skapa en plattform för leverantörer och köpare att mötas och en möjlighet till ömsesidigt goda affärer! Har ni frågor eller funderingar, så tveka inte att höra av er till någon i Dabas-teamet!